Kock till Stiftelsen Sedmigradsky

Stiftelsen Sedmigradsky en allmännyttig, icke-vinstbringande stiftelse som erbjuder högklassig småbarnspedagogik på svenska i Helsingfors för barn i åldern 1-5 år. Vi har kunniga och engagerade pedagoger, en trivsam och tillitsfull arbetsmiljö och egen kock på varje daghem. Genom ett gott samarbete med familjerna ger vi tillsammans barnen den bästa starten i livet.

Inför verksamhetsåret 2024–2025 söker vi dig som är kock för att jobba daghemmet Sedmigradskys småbarnsskola i centrum av Helsingfors.

Daghemmet har eget tillredningskök och som kock är din uppgift att tillreda och servera morgonmål, lunch och mellanmål för daghemmets 23 barn och 6 vuxna. Till dina uppgifter hör också att planera matsedeln, beställa råvaror, disk och renhållning av köket mm. Som kock ansvarar du självständigt för hela köksfunktionen på daghemmet.

På Stiftelsen Sedmigradskys daghem är vi måna om att erbjuda barnen positiva matupplevelser och en mångsidig kost. Vi förespråkar ekologiska och närodlade råvaror och undviker processerad mat. Vi bjuder regelbundet på hembakt bröd och ser gärna att även du vill baka för och tillsammans med barnen.

Tillredningen av maten baserar sig på nordiska näringsrekommendationer för barn och unga.

Om oss

På Stiftelsen Sedmigradsky är barnet i centrum för all vår verksamhet. Vi jobbar för att vara en lärande organisation där verksamheten utvärderas och vidareutvecklas utgående från barnens behov och intressen. Vi har en flexibel och lösningsinriktad arbetskultur som kännetecknas av devisen frihet under ansvar. Vår personal trivs i sitt arbete vilket innebär låg personalomsättning och hög behörighetsgrad. Vi satsar på personalens välmående genom utbildning, en delaktig verksamhetskultur och goda förmåner.

Vår målsättning är att samverka med vår omgivning på sätt som bidrar till att forma framtidens småbarnspedagogik.

 

Blev du intresserad?

Skicka din ansökan och CV till VD Anna-Christina Martin,

 anna-christina.martin@sedmigradsky.fi senast 14.6.2024.  Arbetet börjar i augusti enligt överenskommelse.

Övrigt

Daghemmet har öppet på vardagar mellan 7 och 17.

Utbildningskravet är kock eller annan lämplig motsvarande utbildning. Hygienpass krävs för uppgiften.

För personer som arbetar med barn bör ett brottsregisterutdrag uppvisas före eventuell anställning.

Mera om daghemmen och innehållet i vår verksamhet kan du läsa på vår hemsida.